"Kako? Na pčelinjak može sva'ko" PDF Ispis E-mail
Autor Drazen Jerman   
Nedjelja, 04 Veljača 2018 14:15

naslov_inkluzivaNaša vrijedna članica i voditeljica Inkluzivne pčelarske sekcije mr.sc. Jadranka Luketa-Marković u suradnji s udrugom UPIM uspjela je izraditi i tiskati vrlo zgodnu informativnu knjižicu „KAKO? NA PČELINJAK MOŽE SVA'KO". Tiskanje knjižice financirano je od strane Grada Zagreba, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Ova hvale vrijedna knjižica slikom i riječju pokazuje kako se postavljao urbani pčelinjak dostupan svima, a isto tako pokazuje kako za bavljenje pčelarstvom ne postoje prepreke. Smatram da je ovo jedno vrlo zgodno štivo koje ruši sve predrasude koje su uvriježene među ljudima koji se ne susreću s osobama s invaliditetom te ih smatraju manje vrijednima.

Knjižicu možete nabaviti na redovnim sastancima UP Pčelinjak koji se održavaju četvrtkom u 20.00 sati u Njegoševoj 10/1. U to vrijeme i na navedenom mjestu možete porazgovarati i s našom voditeljicom Inkluzivne sekcije te dobiti sva pojašnjenja i potrebne informacije iz prve ruke. Također ako želite možete dati donaciju za razvoj urbanog pčelinjaka dostupnog svakome kao i za rad Inkluzivne sekcije. Donaciju možete uplatiti i na račun udruge IBAN: HR67 2340 0091 1103 7790 8, s napomenom - Donacija za Inkluzivnu sekciju.

Našoj Jadranki želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i dalje kao Udruga stojimo iza nje i njenog rada te joj dajemo punu podršku.

 

Ažurirano Nedjelja, 04 Veljača 2018 22:49