Poziv na predavanje prim. mr. sc. Josipa Lončara, dr. med. PDF Ispis E-mail
Autor Kristijan Jusic   
Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 07:47

capture_dr._lonar

Pozivamo Vas ovaj četvrtak 01. ožujka 2018. u 20.00 sati u dvoranu MS „Peščenica", Njegoševa 10 - I. kat u Zagrebu, na predavanje našeg kolege pčelara i liječnika, prim. mr. sc. Josipa Lončara dr. med., liječnik opće medicine i stručnjak za apiterapiju.

Naš gost predavač održat će predavanje o zanimljivoj temi o ulozi meda i ostalih pčelinjih proizvoda u zaštiti i boljitku ljudskoga zdravlja.
Od davnina pčelinji proizvodi koriste se pri rješavanju raznih tegoba i patologija. Košnica je čak u mnogim stručnim literaturama smatrana kao prvi „laboratoriji" u povijesti čovječanstva. I danas, u nekim krajevima svijeta, još uvijek i dalje obnaša tu funkciju. Iako današnji lijekovi većinom su sintetski proizvodi većih ili manjih farmaceutskih laboratorija, uz napredak tehnologije, svake godine nova istraživanja dokazuju i dalje nezamjenjivu vrijednost pčelinjih proizvoda, njihova bogatstva i njihovu jaku ulogu u očuvanju našega zdravlja. Nažalost, činjenica je kako te spoznaje i primjena u praksi, nedovoljno su korištene u raznim granama današnje zapadne medicine, iako postoji veliki interes pacijenata. Zato nam se pridružite i otkrijte na ovom predavanju kako kvalitetno koristiti blagodati pčelinjih proizvoda i koja su njihova drevna jedinstvena svojstva.

Ulaz je slobodan, dobrodošli ste !!!

 

Ažurirano Srijeda, 28 Veljača 2018 10:41