Predavanje o pčelinjem otrovu PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017 08:46

smartsizeU petak, 17. veljače od 18,30 sati UP „Pčelinjak organizira predavanje kolege pčelara Ivana Curiša na temu pčelinji otrov. Kako i s čime ga proizvesti, kako ga koristiti i kako ga prodati. S kolegom Curišom moći će se dogovoriti i nabavka njegovih uređaja za sakupljanje otrova, a moći će mu se i prodati otrov kojeg će se tijekom sezone uspjeti prikupiti na vlastitom pčelinjaku po vrlo povoljnoj otkupnoj cijeni. Predavanje će se održati u dvorani mjesne samouprave kralj Petar Svačić u Preradovićevoj 29.

Ivan Curiš je postao poznat i izvan granica lijepe naše po kremi s pčelinjim otrovom koja djeluje poput prirodnog botoksa. Kolega je uredio proizvodni objekt, ima sve potrebne dozvole i registrirani obrt Beeven kozmetika. Sa svojom kremom na bazi pčelinjeg otrova osvojio je i brojne svjetske zvijezde.

To je 100 posto bio krema, kuhana na arganovom ulju. Bez parabena, parafina, mineralnih ulja, s prirodnim konzervansom i kao takva ima rok trajanja godinu dana, zanimljivog je dizajna i jedinstvena na kozmetičkom tržištu. Pčelarstvom se obitelj Curiš bavi četrdesetak godina, prikupljanjem otrova otac Ivan se bavi već tridesetak godina, a u zadnje vrijeme sve više posao prepušta sinu, također Ivanu.

Curiši proizvode tri vrste krema od pčelinjeg otrova, a najpoznatija je ona koja djeluje kao face lifting ili natural botox odnosno upotrebom te kreme pojačava se kolagen ispod kože te se ona prirodno izravnava, poput prirodnog botoksa.

Ažurirano Ponedjeljak, 13 Veljača 2017 08:57