Predavanje Boštjana Noča u UP „Pčelinjak“ PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 19 Ožujak 2017 19:31

bostjan_najava2Predsjednik Čebelarske zveze Slovenije i počasni član Udruge pčelara „Pčelinjak" održat će predavanje « Pčelarenje kroz godinu s tehnikom prekida nesenja matice u svrhu suzbijanja varoe » u petak, 24. ožujka s početkom u 19,30 sati (promjena termina u odnosu na prvu najavu!). Predavanje je u dvorani mjesne samouprave „Kralj Petar Svačić" u Preradovićevoj 29, a ulaz je slobodan.

Ovo predavanje planirali smo održati 13. siječnja ali smo ga morali, zbog izuzetno loših vremenskih uvjeta, odgoditi za slijedeći petak, 24. ožujka.

Gostovanjem u UP "Pčelinjak" Boštjan privodi kraju ovosezonski ciklus svojih izuzetno dobro prihvaćenih predavanja. Nakon Zagreba predavanja još ima u Karlovcu u subotu, 25. ožujka u 10,00 sati i u Rogatcu u četvrtak, 30. ožujka i pravi da je to "konec za letos".

Novu temu i sadržaj svog predavanja Boštjan je dogovorio s novim vodstvom udruge kojem se čini da je trenutno važnija za pčelare i njihove potrebe u suzbijanju varoze.Tu su i nova znanstvena saznanja s kojima svakako treba upoznati pčelare što je u slijedu i s najnovijom europskom praksom i pristupom prema varozi.

Ažurirano Utorak, 21 Ožujak 2017 14:53