Izborna skupština UP "Pčelinjak" 10. veljače PDF Ispis E-mail
Srijeda, 08 Veljača 2017 09:55

upp_infoUP „Pčelinjak"  organizira Izbornu skupštinu u petak, 10. veljače u 18:30 sati, u dvorani mjesne samouprave „Kralj Petar Svačić"  Preradovićeva  29  u Zagrebu (dnevni red skupštine potražite ovdje).

Bira se novo vodstvo udruge, a i svode računi za proteklo mandatno razdoblje.

UP „Pčelinjak" osnovali su 2009. godine Damir Rogulja, Ivan Mlikota, Josip Dolenec, Zoran Rivić, Antun Levačić, Josip Derniković i Tomo Kos.

Danas udruga broji 148 članova, a u proteklih 8 godina kroz udrugu je prošlo i 108 članova koji su ili prestali plaćati članarinu ili su izrazili volju da prestanu biti članovima (opširnije o radu udruge pročitajte ovdje).

Za prošlu 2016. godinu udruga je zatvorila sve projekte, tako da se u 2017. godine ne prenose nikakve obaveze po projektima. Članovi su nešto malo više putovali, udruga je održala desetak predavanja i 4 domjenka, a imala je i jedan neplanirani trošak za PDV na uvezene časopise Pčelar. Iznos ostatka sredstava na kraju godine veći je od ukupno prikupljenih članarina, što se može ocijeniti korektnim stanjem financijskog poslovanja udruge (cjelovit financijski izvještaj pogledajte ovdje).

Po završetku službenog dijela organiziran je tradicionalni i skromni domjenak na kojeg su pozvani svi koji su na bilo koji način surađivali s udrugom u proteklom razdoblju. To će biti i prigoda da se naši gosti upoznaju i s novim vodstvom.

Ažurirano Četvrtak, 09 Veljača 2017 12:26