Boštjan Noč u „Pčelinjaku“ PDF Ispis E-mail
Petak, 24 Ožujak 2017 23:23

img_0239aVečeras je pred punom dvoranom u Udruzi pčelara „Pčelinjak" Boštjan Noč održao svoje predavanje Pčelarenje kroz godinu s tehnikom prekida nesenja matice u svrhu suzbijanja varoe. Izvrstan praktičar, a velik zaljubljenik u pčele, plijenio je pažnju auditorija. Mnogima su neka tehnička rješenja koja nam je ponudio bila pravo otkriće. Svoj pogled na pčelarenje sažeo je i u brošuri Moja čebelarska praksa1 koja je bila na kraju predavanja jednostavno razgrabljena. Boštjan je dobio i ponudu da mu tu brošuru prevedemo na hrvatski jezik pa ćemo možda to izvrsno pčelarsko štivo imati prilike vidjeti i na našem tržištu.

Prije početka predavanja iskoristili smo priliku da Boštjanu uručimo i povelju počasnog člana na kojoj stoji:

Povelja počasnog člana

Boštjan Noč

izuzetno je doprinio ostvarivanju ideja, ciljeva i zadataka Udruge pčelara „Pčelinjak", razvoju pčelarstva općenito te razvoju pozitivne percepcije o pčelinjim proizvodima, pčeli i pčelarstvu.

Skupština Udruge pčelara „Pčelinjak", cijeneći sav njegov prijateljski odnos, znanje, empatiju  i entuzijazam koje je nesebično ulagao u razvoj naše struke, u skladu s člankom 17. Statuta udruge, dodjeljuje Povelju počasnog člana.

Hvala Ti na svoj pažnji i pomoći koju si nam u našem radu pružio i želimo Ti da sa svojim uspješnim i po pčelare izuzetno korisnim radom nastaviš sve dok imaš snage i zdravlja.

U ime UP "Pčelinjak" Povelju je uručio mr.sc.Kristijan Jusić, predsjednik udruge.

Ažurirano Petak, 24 Ožujak 2017 23:39