Predavanje o novim spoznajama o varozi u Garešnici PDF Ispis E-mail
Srijeda, 01 Ožujak 2017 13:18

predavanje-dr.antonio-nanetti-u-garenici-300x225Obavještavamo Vas i pozivamo na stručno predavanje za pčelare koje se održava 10.03.2017. (petak) od 17 sati u Garešnici, Hotel Garić - Velika sala.

Posebno nam je zadovoljstvo što nam je gost i predavač jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za pčelarstvo, Dr Antonio NANETTI  iz Italije! Tema predavanja, obzirom na aktualno stanje jest; "Zaštita pčelinjih zajednica od varooze". Dr. ANTONIO NANETTI donosi nam najnovije svjetske trendove, znanja i preporuke kako da sačuvamo svoje pčele u ovim turbulentnim i za pčelarstvo, ne tako lakim godinama.

Predavanje za sve pčelare, predstavnike Pčelarskih udruga, domaće stručnjake i sve zainteresirane, organiziraju PU CVIJET GAREŠNICA i MOUNT TRADE d.o.o.,uz podršku HOTELA "GARIĆ" GAREŠNICA.

logo cvijetZa tehničku podršku i svaku drugu pomoć u organizaciji zahvaljujemo; Hrvatskom pčelarskom savezu, Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, TZ Sjeverna Moslavina, velikom broju udruga pčelara i pčelara pojedinaca...

Medijski pokrovitelj; Krugoval Garešnica 93.1 MHz, Web;  pu-cvijet.hr

Ovo predavanje održava se u sklopu cjelogodišnje aktivnosti PU Cvijet-a i to kao žive i radne Međunarodne Konferencije kroz koju tijekom godine nastojimo dovesti i poslušati nabolje svjetske stručnjake za pčelarstvo, klimu i poljoprivredu.

Sadržaj: 17:00 - Predavanje, 17:50 -  Pitanja predavaču.  dalje, Pčelarski razgovori i druženje.

Tehničke obavijesti; Ulaz i predavanje su gratis, a obavezna je samo registracija sudionika koju možete obaviti od 15:30 do 17.00 sati. Moguće noćenje u Hotelu. Parking oko hotela gratis.

Sve informacije i upiti na;   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i na mob. 099 6801 115

Ažurirano Srijeda, 01 Ožujak 2017 13:23